Våre arbeider

-  Trykk på de gule knappene for flere prosjekter

Nedenfor er et lite utvalg av arbeider vi har utført. Vi utfører alt av snekker- og tømrertjenster, og vi har kompetanse på flislegging og malearbeid i firmaet. Flere av prosjektene våre har vært totalrenovering av eneboliger hvor husets uttrykk har forandret seg helt.

 • Totalrehabilitering

  Noen ganger ønsker huseiere å gjennomføre en total rehabilitering av boligen. En totalrehabilitering stiller store krav til kunnskap hos tømrer ettersom man må ta hensyn til de eksisterende kontruksjonene. I slike prosjekter er det utrolig viktig med god kommunikasjon mellom oppragsgiver og de utførende snekkerne.

 • Tilbygg

  Å bygge på huset med en eller flere seksjoner har blitt veldig populært. Et tilbygg skaper ikke bare mer plass inne, men kan være med på å endre hele husets uttrykk. Ved å bygge et eller flere helt nye rom får mange plass til kinostuen de lenge har ønsket seg, helt nye soverom til barna eller kanskje en utleieseksjon

 • Bad og våtrom

  Fornye eller bygge nytt bad?

  Vi har våtromssertifikat, og vi har pusset opp og bygget mange bad og våtrom. Vi sørger naturligvis for at badet følger dagens regelverk og standarder - både med tanke på fall, ventilasjon, osv.

 • Terrasse / Veranda / Gjerde / Uteplass

  Et flott uteområde gjør utrolig mye for trivselen i en bolig. Et pent gjerde rundt tomten gir en enebolig et mer helhetlig preg og en veranda/platting er et fantastisk sted å oppholde seg når solen skinner. Mange velger også å sette opp en pergola for å skjerme mot både regn og sol.

  20181010_134115_edited.jpg
 • Innvendige arbeider og oppussing

  Det er ikke alltid nødvendig å gjøre store inngrep i husets fasade for å fornye huset ditt. Mange pusser opp huset sitt rom for rom, en etasje av gangen eller kanskje bare ett rom. Nye plater på veggene, nytt gulv eller en omgjøring av planløsningen kan være alt som skal til for at du skal få drømmehjemmet ditt.

 • Leiligheter

  Ønsker du å pusse opp en leilighet er valgmulighetene mindre enn i f.eks. en enebolig. Man kan imidlertid gjøre mye spennende med både materialvalg, romløsning, bad og kjøkken. I mange eldre leiligheter har det de siste årene blitt populært å "hente" fram og vise eldre deler av bygget som har vært gjemt bort bak plater o.l. For eksempel gammel, laftet tømmer som på bildet nedenfor.

 • Kjøkken og andre tømrertjenester

  I hus, hytter og leiligheter finnes det mange små og store oppgaver som må gjøres. Noen ganger handler det om å skifte et vindu eller en dør, mens andre ganger skal et helt kjøkken eller gulv byttes. Vi hjelper gjerne til med både smått og stort tømrerarbeid. Trykker du på knappen nedenfor finnes flere bilder av nye kjøkken, gulv og andre mindre ting vi har gjort.  

 • w-facebook