top of page

Totalrenovering og fasade

Nedenfor kan du klikke på bildene for å se nærmere på noen av de større prosjektene våre. Her finnes stort sett store renoveringer eller rehabiliteringer av større hus - Eneboliger, sveitservillaer, osv. Det er ikke alltid det er så lett å se alt som er gjort, men vi møter ofte på hus hvor kledning eller den underliggende konstruksjonen er/har begynt å råtne. Da blir en del av jobben vår å hjelpe til med å skifte ut dette, og kanskje legge til rette for bedre lufting. Eiere av eldre, dårlig isolerte hus opplever også enorme forskjeller på temperatur og behov for oppvarming etter en skikkelig etterisolering. 

Klikk på bildene for å komme inn på prosjektsidene og flere bilder

Totalrehabilitering, hytte på Tjøme

Totalrehabilitering, hytte på Tjøme

Denne hytten på Tjøme måtte gjennom en totalrehabilitering på grunn av råte og skadedyr. Da vi var ferdig har den blant annet fått en veranda med nydelig utsikt, og en utestue med glassvegger og skyvedør.

Etterisolering og skifte kledning

Etterisolering og skifte kledning

Vi ble bedt om å skifte kledning og etterisolere denne gamle sveitservillaen i Sandefjord.

Utvendig oppgradering

Utvendig oppgradering

På denne eneboligen fra 1925 rev vi gammel kledning og etterisolerte hele huset.

Enebolig fra 1950-tallet

Enebolig fra 1950-tallet

På denne eneboligen forlenget vi hele huset med et 4 meters tilbygg. I samme runde rev vi gammel kledning rundt hele huset og etterisolerte. I tillegg ble alle vinduer rundt huset skiftet ut.

Bytting av kledning enebolig

Bytting av kledning enebolig

I Presterødåsen i Tønsberg byttet vi kledning på denne eneboligen, og vi ble spurt om å sette opp et plassbygget gjerde som skulle passe inn

Bytte tak Stokke

Bytte tak Stokke

Vi byttet taket på en enebolig i Stokke. Både takstein, lekter og takpapp ble byttet, og vi utbedret noe råte på steder taket ikke var helt tett.

bottom of page