top of page

Tilbygg

Et tilbygg er en smart måte å utvikle huset ditt på. Trenger du flere soverom eller kanskje et rom for hjemmekino eller helt enkelt en ny stue vil et tilbygg løse mange utfordringer. Utvendig er det ofte viktig at tilbygget "flyter" sammen med det eksisterende huset, men innvendig kan man gjerne leke seg litt mer med nye stiler. 

Klikk på bildene under for å se nærmere på prosjektene og flere bilder

Atelier på Nøtterøy

Atelier på Nøtterøy

Bilder fra et Atelier vi bygde for en kunstnerisk sjel på Nøtterøy. Et lyst bygg med solceller, masse sjarm og mulighet til å henge opp bilder langs taket på alle vegger.

Tilbygg til enebolig

Tilbygg til enebolig

På denne eneboligen bygget vi et tilbygg i forlengelsen av boligen. Tilbygget er satt opp i Presterødåsen i Tønsberg

Tilbygg med skyvedør og takvindu

Tilbygg med skyvedør og takvindu

Vi ble spurt om å sette opp et nytt tilbygg hos en tidligere kunde på Nøtterøy. Resultatet ble et stort flislagt rom med takvindu og en skyvedør ut mot ny platting. Huset fikk samtidig ny inngang, og vi gjorde en hel del forbedringer på eldre deler av huset også - Deriblant et nytt bad og kjøkken

"Tilbygg" i utgravd kjeller

"Tilbygg" i utgravd kjeller

Denne kjelleren er gravd ut av grunnfjellet under det eksisterende huset. Et veldig spennende prosjekt hvor det er bygget ny TV-stue, soverom og et nytt bad i en tidligere krypkjeller.

Fiffig tilbygg og luftig TV-stue

Fiffig tilbygg og luftig TV-stue

Denne TV-stuen ble bygget som et tilbygg til en enebolig på Nøtterøy. Tilbygget har peis, fliser med varmekabler, en liten hems og skyvedør ut til plattingen utenfor.

bottom of page