top of page

Terrasser, verandaer, gjerder og uteplasser

Her er et lite utvalg av uteplasser, trapper og gjerder vi har snekret. Ofte må slike kontruksjoner tilpasses tilhørende bolig/leilighet for at resultatet skal bli best mulig.

 

Trykk på bildene for å se nærmere på prosjektet og flere bilder 

Nytt gjerde

Nytt gjerde

En kunde på Tolvsrød spurte oss om å bygge nytt gjerde til huset. Gjerdeplanker er malt, kappet og montert av våre snekkere.

Terrasse med nydelig utsikt på hytte

Terrasse med nydelig utsikt på hytte

Denne hytten på Tjøme fikk helt ny terrasse med rekkverk av glass. Vegger er erstattet med heldekkende vinduer for å lage en liten utestue hvor man kan sitte litt kaldere netter

Platting med pergola og levegg

Platting med pergola og levegg

Utenfor denne eneboligen har vi bygget en platting med levegger langs deler av kanten. Inntil leveggen bygget vi også en ny pergola som kan skjerme en naturlig samlingsplass.

Trapp i sveitserstil

Trapp i sveitserstil

Her har vi bygget en trapp i sveitserstil for å matche huset sin stil.

Ny trapp til veranda

Ny trapp til veranda

Denne trappen ble bygget til en veranda hvor man kun hadde adgang fra husets stue. Ettersom grunnen hvor trappen står heller nedover er nederste bord skjært skrått for en penere finish

Terrasse med levegger

Terrasse med levegger

Denne terrassen er bygget utenfor en enebolig i nærheten av Husvik på Tolvsrød. Terrassen strekker seg langs store deler av huset og er lett tilgjengelig fra hagen. Her er det plass til både spisemøblement og sofagruppe.

bottom of page