top of page

Innvendige arbeider

På denne siden finnes en del av våre arbeider fra innvendige oppussingsprosjekter. Det er ofte grepene man gjør inne som blir lagt mest merke til i det daglige. Nye overflater - enten det er gulv, vegger eller tak - kan gjøre en stor forskjell på det visuelle inntrykket man daglig utsettes for. Man kan også gjøre ganske store endringer på planløsningen i et bygg hvis man ønsker. Flytting av bad, kjøkken eller andre rom er også løsninger som mange setter pris på.

Klikk på bildene for å komme inn på prosjektsidene og flere bilder

Oppussing 2etg enebolig i Sandefjord

Oppussing 2etg enebolig i Sandefjord

Vi pusset opp 2 etasje i en enebolig i Sandefjord. Alle rommene i etasjen fikk nye tak, vegger og gulv, samt vi byttet noen vinduer og satt inn et helt nytt Velux takvindu. Dette vinduet kan åpnes som en slag altan, og gir rommet mye lys og utsikt.

Fornying av trapp

Fornying av trapp

I et sameie på Nøtterøy ble vi bedt om å fornye en gammel trapp hvor trinnene var belagt med flis. Bildet til venstre er før og bildet til høyre er etter vi var ferdige.

Innsetting av nytt vindu på kjøkken

Innsetting av nytt vindu på kjøkken

Et prosjekt hvor vi ble spurt om å sette inn et nytt vindu i en eksisterende yttervegg. Resultatet var et mye lysere og åpnere kjøkken.

bottom of page