Oppussing av leilighet i Sven Foyngården

Sven Foyngården i Tønsberg er fredet, men innvendig er det lov å fikse opp. De gamle rekkehusene ligger utrolig flott til i et populært område. Men en stor ulempe er at det er veldig lytt i mellom leilighetene. Vi fikk i oppdrag å gjøre noe med dette i en av leilighetene.

Vi strippet hele leiligheten helt inn til tømmeret og bjelkelaget . Alle gulv og alle vegger og alle himlinger/tak. Bortsett fra bad og kjøkken som allerede var pusset opp. Det var forskjellig gulvhøyde på de forskjellige rommene, slik at det var nødvendig å avrette etter isolering. Til slutt la vi parkett som går kontinuerlig fra gang/korridor og ut gjennom stue. Gammel leire og undergulv ble byttet ut. I taket isolerte vi med lydplater, benyttet lydbøyler og dobbelt lag gips. Her lagde vi lydvegg. Også her avsluttet vi med dobbelt platelag.

Finish. Som dere ser av bildene, så har vi rensket det gamle tømmeret for maling og «skit». Det er deilig å se sluttresultatet. Den gamle teglsteinspipa var opprinnelig pusset. Vi fjernet denne pussen og renset den.

Klikk på bildene for en større versjon.

Andre Prosjekter

Total-Rehabilitering enebolig

Utgravd kjeller

Ombygging leilighet

Interessert i en prat eller uforpliktende befaring?

© 2023 by THE BUILDER. Proudly created with Nettapell

  • w-facebook