Oppussing av leilighet i Sven Foyngården

Sven Foyngården i Tønsberg er fredet, men innvendig er det lov å fikse opp. De gamle rekkehusene ligger utrolig flott til i et populært område. Men en stor ulempe er at det er veldig lytt i mellom leilighetene. Vi fikk i oppdrag å gjøre noe med dette i en av leilighetene.

Vi strippet hele leiligheten helt inn til tømmeret og bjelkelaget . Alle gulv og alle vegger og alle himlinger/tak. Bortsett fra bad og kjøkken som allerede var pusset opp. Det var forskjellig gulvhøyde på de forskjellige rommene, slik at det var nødvendig å avrette etter isolering. Til slutt la vi parkett som går kontinuerlig fra gang/korridor og ut gjennom stue. Gammel leire og undergulv ble byttet ut. I taket isolerte vi med lydplater, benyttet lydbøyler og dobbelt lag gips. Her lagde vi lydvegg. Også her avsluttet vi med dobbelt platelag.

Finish. Som dere ser av bildene, så har vi rensket det gamle tømmeret for maling og «skit». Det er deilig å se sluttresultatet. Den gamle teglsteinspipa var opprinnelig pusset. Vi fjernet denne pussen og renset den.

Klikk på bildene for en større versjon.

sven_foynsgt1_15

sven_foynsgt1_13

sven_foynsgt1_12

sven_foynsgt1_14

sven_foynsgt1_11

sven_foynsgt1_08

sven_foynsgt1_10

sven_foynsgt1_09

sven_foynsgt1_07

sven_foynsgt1_06

hovedbilde_sven_foynsgt1

sven_foynsgt1_05

sven_foynsgt1_04

sven_foynsgt1_02

sven_foynsgt1_01

sven_foynsgt1_03

Andre Prosjekter

Total-Rehabilitering enebolig

Utgravd kjeller

Ombygging leilighet

Interessert i en prat eller uforpliktende befaring?

  • w-facebook